AC QUATTRO D.O.O. Ponude i akcije

Sve aktualne ponude i akcije AC QUATTRO D.O.O. pronađite ovdje.

  1. Ponude i akcije
  2. #vwzatebe. U saradnji sa Porsche Leasingom. Akcija traje do 31.8.2020.
10.06.2020

#vwzatebe. U saradnji sa Porsche Leasingom. Akcija traje do 31.8.2020.

Sa atraktivnim leasing ratama, bez učešća i gratis registracija za prvu godinu.

polo

Polo Comfortline 1.0 TSI 95 KS - mjesečno za 271KM*

Za svijet pun avantura.

 *Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 271 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 13.289,92 KM. Prikaz modela je simboličan.

up! 1.0 60 KS - mjesečno za 217 KM*
Idealan saputnik za gotovo sve što planirate.

*Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 217 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 10.648,81 KM. Prikaz modela je simboličan.

Golf 7 Trendline 1.6 TDI 115 KS - mjesečno za 367 KM*
Svestran kao nijedan drugi.

*Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 367 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 17.967,98 KM. Prikaz modela je simboličan.

Passat Business 2.0 TDI 150 KS - mjesečno za 570 KM*
Njegov je posao olakšati vama posao.

 *Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 570 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 27.890,42 KM. Prikaz modela je simboličan.

T-Cross Life 1.0 TSI 115 KS - mjesečno za 357 KM*
Jedinstven, tačno prema vašim željama.

*Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 357 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 17.477,21 KM. Prikaz modela je simboličan.

T-Roc Style 1.6 TDI 115 KS - mjesečno za 418 KM*
Rođen sa stavom.

 *Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 418 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 20.471,08 KM. Prikaz modela je simboličan.

Tiguan Comfortline 2.0 TDI 150 KS - mjesečno za 631 KM*
Onroad, offroad i online.

 *Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 631 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 30.903,77 KM. Prikaz modela je simboličan.

Touareg 3.0 V6 TDI 4MOTION 286 KS - mjesečno za 1.474 KM*
SUV nove generacije.

*Plaćanje prije isporuke vozila iznosi 1.474 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada sa PDV-om: 72.168,97 KM. Prikaz modela je simboličan.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju