AC QUATTRO D.O.O. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. VWrijedi svake uložene marke!
09.05.2019
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

VWrijedi svake uložene marke!

U našem salonu startala je nova kampanja, odnosno novi uslovi prodaje pod sloganom „VWrijedi svake uložene marke“. Za najtraženije modele smo obezbijedili odlične prodajne uslove u saradnji sa Porsche Leasingom.

vwrijedi

Građani su oduvijek znali prepoznati dugoročni kvalitet i vrijednost Volkswagen vozila jer iz generacije u generaciju vjerno čuvaju svoje prepoznatljivo nasljeđe: samouvjeren nastup potkrepljen odličnim motorima, sistemima sigurnosti i bezvremenskim dizajnom.

Uspješnost Volkswagen modela ogleda se u činjenicama da je Volkswagen Golf, model koji je promijenio automobilski svijet, ove godine proslavio 45-ti rođendan. Od početka proizvodnje prije 45 godina, kupci širom svijeta su svaku 41 sekundu naručivali novi primjerak Golfa, a prosječna godišnja proizvodnja iznosi 780.000 vozila.

Passat je 3. aprila 2019. u fabrici marke Volkswagen u Emdenu proizveden u 30 miliona primjeraka. Time ovaj Bestseller postavlja nova, rekordna mjerila u svom segmentu: nijedan drugi model srednje klase, te nijedno drugo službeno vozilo na svijetu nije prodano više puta od Passata.

Stoga ne čudi da smo kreirali ponudu koja je dostojna legendi pod nazivom „VWrijedi svake uložene marke“ i to za najuspješnije i najprodavanije Volkswagen modele Polo, T-Roc, Golf, Tiguana i Passat uz neponovljive leasing rate.

Kontaktirajte naše prodajno osoblje za više detalja.

Vaš AC Quattro.

 

 

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju