AC QUATTRO D.O.O. Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Volkswagen priprema proizvodnju T-Roca Convertible
02.04.2019
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

Volkswagen priprema proizvodnju T-Roca Convertible

Volkswagen privodi kraju razvoj modela T-Roc Convertible. Naime, proizvođači automobila se dosta rijetko odlučuju da SUV vozila ponude u izvedbi sa sklopivim krovom, jer to nije lagan zadatak, a i tržište za takve varijante je vrlo ograničeno.

troc cabrio

Upravo zbog toga je razvoj modela T-Roc Convertible trajao neobično dugo, budući da je osnovni model T-Roc već poodavno na tržištu, a T-Roc Convertible pod kamuflažom je snimljen već više puta. Najsvježije fotografije pokazuju da je T-Roc Convertible već, praktično, spreman, a Volkswagen vrši završna podešavanja na sjeveru Skandinavije. Manje-više, o ovoj varijanti je poznato gotovo sve izuzev ukupne mase. Po svoj prilici, T-Roc Convertible će biti dostupan sa benzinskim motorima 1.0 TSI, 1.5 TSI i 2.0 TSI sa maksimalnih 190 KS, kao i da dizelskim motorima 1.6 TDI i 2.0 TDI, sa također maksimalnom snagom od 190 KS.Poznato da će se T-Roc Convertible sklapati u tvornici u Osnabrücku i da je planirani kapacitet 20.000 primjeraka godišnje.

Izvor: Proauto.ba

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju