AC QUATTRO D.O.O. Novosti

Ovdje možete pronaći sve aktualne novosti iz AC QUATTRO D.O.O..

  1. Novosti
  2. AC Quattro među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi
09.07.2018
AKTUELNOSTI U AUTO KUCI

AC Quattro među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi

Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet "Volkswagen Service Quality Award" (VSQA).

acq

Svake godine u top 100 evropskih servisa nađu se i Volkswagen servisi iz Bosne i Hercegovine. Među najboljih 100 u Evropi ove godine se našao AC Quattro Sarajevo, kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu, odnosno najvećim poboljšanjem.

Nagrade su dodjeljene servisnim radionicama koje su u 2017. godini imale najbolji kvalitet servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu lojalnosti kupca i njegovog zadovoljstva. Priliku da dobiju ovu nagradu imaju servisi 30 evropskih zemalja, tačnije, više od 6.000 Volkswagen servisnih partnera.

"Izvrsnost u kvaliteti i ispunjenje očekivanja su presudni za zadovoljstvo kupaca servisnim uslugama. Takav nivo dostižemo, prvenstveno, trudeći se da ispunimo zadane standarde Volkswagena, ali i konstantnim ulaganjem u edukaciju svih uposlenika, na koje smo iznimno ponosni. Ovakvom poslovnom filozofijom i organizacijom rada, već godinama imamo vrhunski profesionalan i vrijedan servisni tim koji može odgovoriti na sve zahtjeve i izazove koji su pred nama. Zato želim, posebno, zahvaliti svim uposlenima, jer ovo je njihova nagrada. Svakako, zahvalnost dugujemo i našim partnerima i vjernim kupcima bez kojih ovo sve ne bi ni bilo moguće", rekao je direktor AC Quattro Mirza Alispahić.

AC Quattro je dobitnik i nagrada za 2016. i 2017. godinu, za Najbolji servis VW AG servisne mreže u cijeloj Bosni i Hercegovini. Iz kompanije ponosno ističu i činjenicu da su jedini bosanskohercegovački servis koji je certificiran kao prestižni Service Plus, i to u cijelom regionu.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju